Делегація Лицарів Колумба Ради Св. Олександра взяла участь у традиційній Різдвяній зустрічі Архієпископа Митрополита Львівського Мечислава Мокшицького

Vivat Jesus!
Слава Ісусу Христу!
Делегація Ради Св. Олександра взяла участь у традиційній Різдвяній зустрічі Архієпископа Митрополита Львівського Мечислава Мокшицького з лицарями України, що відбулась 26.01.2020 р.
Лицарі прибули з різних парафій Кам’янець-Подільської дієцезії, Київсько – Житомирської Дієцезії РКЦ в УкраїніЛьвівської Архідієцезії РКЦ.
Національну Раду представляли національний делегат бр. Богдан Ковалів та національний секретар бр. Юрій Малецький.
Зустріч розпочалася спільною урочистою Святою Месою, під час якої у своїй проповіді Його Екселенція підкреслив важливість лицарського служіння в Лоні Церкви України.
Після уділеного благословення, брати перейшли до колядування, в якому взяли участь представники всіх наявних на зустрічі Рад.
Разом із тим, Його Екселенція Мечислав мав наставницьке слово до зібраних делегацій та подякував братам за служіння справам Церкви.
Завершив братерську зустріч спільний обід, під час якого всі мали змогу обговорити актуальні теми та важливі питання, до яких є дотичними Лицарі Колумба в Україні, та налагодити співпрацю між Радами.
Крім того, особисто Митрополитом для братів нашої Ради була проведена екскурсія курією Львівської архієдієцезії, за що окремо хочемо подякувати!

Звичайно будь-яка подорож до Львова не може обійтися без філіжанки запошної львівської кави, після зустрічі наші брати не стали порушувати і цієї гарної традиції.

Щиро вдячні Його Високопреосвященству Мечиславу за запрошення, теплий прийом, спільну молитву, та батьківське піклування над спільнотою Лицарів Колумба!

Нехай ця зустріч принесе багато корисних плодів для всього Ордену в Україні!

Цитуємо допис на офіційній сторінці Ради у Facebook
Фото – rkc.lviv.ua