ПАРАФІЯЛЬНІ ОГОЛОШЕННЯ НА XXX НЕДІЛЮ ЗВИЧАЙНУ

Рік B, I тиждень псалтирі
Колір літургійних шат – зелений

Літургійні читання:
1 Цар 8, 22-23. 27-30
1 Kор 3, 9b-11. 16-17

Євангеліє:  Мт 16, 13-19

  1. Прийшовши ж Ісус до землі Кесарії Пилипової, питав Своїх учнів і казав: За кого народ уважає Мене, Сина Людського?
  2. Вони ж відповіли: Одні за Івана Христителя, одні за Іллю, інші ж за Єремію або за одного з пророків.
  3. Він каже до них: А ви за кого Мене маєте?
  4. А Симон Петро відповів і сказав: Ти Христос, Син Бога Живого!
  5. А Ісус відповів і до нього промовив: Блаженний ти, Симоне, сину Йонин, бо не тіло і кров тобі оце виявили, але Мій Небесний Отець.
  6. І кажу Я тобі, що ти скеля, і на скелі оцій побудую Я Церкву Свою, і сили адові не переможуть її.
  7. І ключі тобі дам від Царства Небесного, і що на землі ти зв’яжеш, те зв’язане буде на небі, а що на землі ти розв’яжеш, те розв’язане буде на небі!

Цього тижня Свята Церква в літургії відзначає:

1 листопада, четвер, – УРОЧИСТІСТЬ УСІХ СВЯТИХ. Обов’язок бути на Святій Месі.

Святі Меси у нашому храмі відправлятимуться за таким розкладом: 7:30 – польською мовою; 10:00 – українською мовою; 13:00 – польською мовою; 18:00 – українською мовою.

2 листопада, п’ятниця- спомин УСІХ ПОМЕРЛИХ ВІРНИХ

Триває місяць жовтень, присвячений в особливий спосіб молитві Святого Розарію. Папа Франциск закликає усіх вірних до цієї молитви в особливий спосіб цього місяця. Впродовж жовтня можна отримати повний відпуст за звичайних умов. В нашій парафії Жовтневі Богослужіння з молитвою Святого Розарію відбуваються за таким розкладом:

у будні дні – після Святих Мес о 7:30 та 18:00

у неділю – після Святих Мес о 10:00 та 13:00

Запрошуємо усіх парафіян до спільної молитви! Хто не має змоги прийти до храму – заочуємо молитися розарій вдома всією родиною!

Розпочинається місяць листопад, впродовж якого Церква особливо закликає до молитов за душі наших померлих. Повідомляємо, що можна подавати поминальні записки на Григоріанську Божу Службу, котра відправлятиметься за душі в чистилищі впродовж листопада. З цього приводу просимо звертатися в сакристію.

Дорогі брати ісестри! У листопаді на київських цвинтарях відправлятимуться молебні запомерлих. Розклад цих молебнів вивішено на інформаційних стендах при вході дохраму. Будь-яку інформацію можна отримати у священиків парафії, на парафіяльномусайті та в сакристії. Священики нашої парафії служитимуть Святу Месу наБерківецькому цвинтарі в суботу, 3 листопада, о 12:00. Запрошуємо на спільну молитву!

За побожне відвідання цвинтаря та молитви за померлих з 1 по 8 листопада можна отримати (за звичайнихумов: сповідь, Святе Причастя, відсутність прив’язаності до будь-якого гріха, «Отченаш» і «Радуйся, Маріє» або інша молитву в намірах Святішого Отця) повнийвідпуст, який може бути пожертвуваний виключно за одного померлого. Вірні, яківід полудня 1 листопада і до півночі 2 листопада відвідають храм або каплицю іпомоляться там «Отче наш» і «Вірую», можуть отримати (за звичайних умов) повнийвідпуст, який може бути пожертвуваний за померлого.

На цей тиждень припадають перші четвер, п’ятниця і субота місяця. В ці дні у нашій парафії відбуватимуться виставлення Пресвятих Дарів та літанійні молебні, а в суботу після Святої Меси о 18:00 відбуватиметься Адорація Христа у Святому Причасті, котра триватиме до 22:00. Щиро запрошуємо до спільної молитви, особливо молодь.

Щоп’ятниці в 2-му класі відбуваються передподружні науки. Запрошуються всі бажаючі. Про більш докладну інформацію просимо звертатися до о. Сергія Кагановича.

Нагадуємо батькам про обов’язок виховання власних дітей та звертаємо увагу, що у нашій парафії вже розпочалися катехези (духовні заняття) для дітей. Розклад катехез можна прочитати на інформаційному стенді, на офіційному сайті парафії та при потребі уточнити у сестер або священиків, що працюють у парафії.

Також запрошуємо молодь на зустрічі для молоді у нашій парафії та дорослих, які готуються до Таїнства Покаяння та Євхаристії, а також про катехетичні зустрічі для тих, хто хоче поглибити свої знання про Бога та прагне зростання у вірі.

НА НОВИЙ ТИЖДЕНЬ ПРАЦІ, НАВЧАННЯ ТА ВІДПОЧИНКУ НЕХАЙ УСІХ БЛАГОСЛОВИТЬ ВСЕМОГУТНІЙ БОГ