ПАРАФІЯЛЬНІ ОГОЛОШЕННЯ НА XXVIII НЕДІЛЮ ЗВИЧАЙНУ

Цього тижні Свята Церква в літургії відзначає:

15 жовтня, понеділок – обов’язковий спомин святої Терези від Ісуса, діви і Вчителя Церкви.

16 жовтня, вівторок– довільний спомин святої Ядвіги, монахині та святої Маргарити Марії Алакок, діви

17 жовтня, середа– обов’язковий спомин святого Ігнатія Антіохійського, єпископа та мученика

18 жовтня, четвер– свято святого Луки, євангеліста. Святий Лука є покровителем медичнихпрацівників, у цей день особливо молимося через його заступництво за лікарів,фельдшерів, медичних сестер та усіх, хто стоїть на сторожі людського здоров’я і життя.

19 жовтня, п’ятниця – довільний спомин святих Йоана деБребеф, Ісаака. Довільний спомин святого Павла від Хреста, пресвітера.

Триває місяцьжовтень, присвячений в особливий спосіб молитві Святого Розарію. Папа Франциск закликає усіх вірних до цієї молитви в особливий спосіб цього місяця. Впродовж жовтня можна отримати повний відпуст за звичайних умов.

В нашій парафії Жовтневі Богослужіння з молитвою Святого Розарію відбуваються за таким розкладом:

у будні дні – після Святих Мес о 7:30 та 18:00

у неділю – після Святих Мес о 10:00 та 13:00

Запрошуємо усіх парафіян до спільної молитви! Хто не має змоги прийти до храму – заочуємо молитися розарій вдома всією родиною!

Щоп’ятниці в 2-му класі відбуваються передподружні науки для наречених. Запрошуються всі бажаючі. Про більш докладну інформацію просимо звертатися до о. Сергія Кагановича.

У п’ятницю, 19 жовтня, у нашому храмі відбудеться нічне чування спільноти «Тавор». Усіх бажаючих сердечно запрошуємо від 22:00 год.

У наступну неділю, 21 жовтня , розпочинається Місійний тиждень, а сама неділя є Всесвітнім місійним днем. Збір пожертв буде призначено на місії. Церква закликає молитися за місіонерів та місійні народи.

Нагадуємо батькам про обов’язок виховання власних дітей та звертаємо увагу, що у нашій парафії вже розпочалися катехези (духовні заняття) для дітей. Розклад катехез можна прочитати на інформаційному стенді, на офіційному сайті парафії та при потребі уточнити у сестер або священиків, що працюють у парафії.

Також запрошуємо молодь на зустрічі для молоді у нашій парафії та дорослих, які готуються до Таїнства Покаяння та Євхаристії, а також про катехетичні зустрічі для тих, хто хоче поглибити свої знання про Бога та прагне зростання у вірі.

Повідомляємо, що вже можна подавати поминальні записки на Григоріанську Божу Службу, котра відправлятиметься за душі в чистилищі впродовж листопада. З цього приводу просимо звертатися в сакристію.

НА НОВИЙ ТИЖДЕНЬПРАЦІ, НАВЧАННЯ ТА ВІДПОЧИНКУ НЕХАЙ УСІХ БЛАГОСЛОВИТЬ ВСЕМОГУТНІЙ БОГ