Візит святого Миколая з фонду “Карітас-Спес” у парафії

Яка це благодать, що святий Миколай оселився в Фонді  “Карітас-Спес” саме зараз, напередодні Різдва, коли робота кипить, і кінця-краю їй не видно. І святий Миколай, як ніхто інший, може оцінити масштаб завдань і посприяти у їхньому вирішенні. Він уже побував в Світлиці в Житомирі, заїхав в Центр денної опіки святого Йосипа в смт Любар, а нещодавно разом з помічниками з ФраМ подався у Київ, в парафію святого Олександра, прихопивши з собою силу-силенну коробок з солодощами. 
Щороку київські діточки зі спілок багатодітних родин “Діана”, “Сім’я”, “Сонечко” та інших отримують від ДБФ “Карітас-Спес” солодкі даруночки. 
Цьогоріч зустріч вийшла особливо святковою та пам’ятною, бо своє благословіння малечі уділив єпископ Київсько-Житомирської Дієцезії Віталій Кривицький! 

Зі словами вітання та благословіння до присутніх діточок та їхніх батьків звернувся також директор ДБФ “Карітас-Спес” о.Віталій Умінський.
Легка і невимушена євангелізація, щирі слова священиків, їхня привітність та лагідність і, нарешті, солодкий пакуночок – цей день, безсумнівно, залишаться теплими спогадами в серці та пам’яті діточок.

Дякуємо усім-усім, хто своєю невидимою працею, зусиллями та жертовністю реалізував цю досить масштабну акцію, і подарував незнайомим дітям той самий – такий бажаний, такий важливий, такий потрібний дух Різдва!

Джерело