Прес-конференція “Сім’я – серце України”, за участю представників Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій (ВЦіРО)

Прес-конференція “Сім’я – серце України”, за участю представників Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій (ВЦіРО), з нагоди проведення у Києві 8 червня 2019 року Всеукраїнської ходи на захист прав дітей і сімей.

Питання для обговорення:
1. Мета проведення щорічної Всеукраїнської Ходи на захист прав дітей і сімей, яка відбудеться в суботу, 2 червня 2018 року, в Києві під гаслом: «Щаслива родина – здорова Україна!»
2. Роль сім’ї в сучасному суспільстві. Якою повинна бути державна сімейна політика?
3. Що і кому потрібно робити, аби подолати такі проблемі, як зростання кількості розлучень, насильства в сім’ї, заохочення до абортів і сурогатного материнства.
4. Які небезпеки для сім’ї криються в гендерній ідеології?
5. Як буде проходити хода 2 червня 2018 року. Організаційні питання.

Прес-конференція

Прес-конференція "Сім'я – серце України", за участю представників Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій (ВЦіРО), з нагоди проведення у Києві 8 червня 2019 року Всеукраїнської ходи на захист прав дітей і сімей.Питання для обговорення:1. Мета проведення щорічної Всеукраїнської Ходи на захист прав дітей і сімей, яка відбудеться в суботу, 2 червня 2018 року, в Києві під гаслом: «Щаслива родина – здорова Україна!»2. Роль сім’ї в сучасному суспільстві. Якою повинна бути державна сімейна політика?3. Що і кому потрібно робити, аби подолати такі проблемі, як зростання кількості розлучень, насильства в сім’ї, заохочення до абортів і сурогатного материнства.4. Які небезпеки для сім’ї криються в гендерній ідеології?5. Як буде проходити хода 2 червня 2018 року. Організаційні питання.

Gepostet von EWTN Україна am Dienstag, 28. Mai 2019