ПАРАФІЯЛЬНІ ОГОЛОШЕННЯ НА XIV НЕДІЛЮ ЗВИЧАЙНУ

Рік В, II тиждень псалтирі
Колір літургійних шат – зелений

Літургійні читання:
Іс 66, 10. 12-14в
Гал 5, 1. 13-18

Євангеліє:  Лк 10, 1-12. 17-20 або 10, 1-9

1 Після того призначив Господь і інших Сімдесят, і послав їх по двох перед Себе до кожного міста та місця, куди Сам мав іти. 2 І промовив до них: Хоч жниво велике, та робітників мало; тож благайте Господаря жнива, щоб робітників вислав на жниво Своє. 3 Ідіть! Оце посилаю Я вас, як ягнят між вовки. 4 Не носіть ні калитки, ні торби, ні сандаль, і не вітайте в дорозі нікого. 5 Як до дому ж якого ви ввійдете, то найперше кажіть: Мир дому цьому! 6 І коли син миру там буде, то спочине на ньому ваш мир, коли ж ні до вас вернеться. 7 Зоставайтеся ж у домі тім самім, споживайте та пийте, що є в них, бо вартий робітник своєї заплати. Не ходіть з дому в дім. 8 А як прийдете в місто яке, і вас приймуть, споживайте, що вам подадуть. 9 Уздоровлюйте хворих, що в нім, промовляйте до них: Наблизилося Царство Боже до вас! 10 А як прийдете в місто яке, і вас не приймуть, то вийдіть на вулиці його та й кажіть: 11 Ми обтрушуємо вам навіть порох, що прилип до нас із вашого міста. Та знайте оце, що наблизилося Царство Боже! 12 Кажу вам: того дня легше буде содомлянам, аніж місту тому! 17 А ті Сімдесят повернулися з радістю, кажучи: Господи, навіть демони коряться нам у Ім’я Твоє! 18 Він же промовив до них: Я бачив того сатану, що з неба спадав, немов блискавка. 19 Ось Я владу вам дав наступати на змій та скорпіонів, і на всю силу ворожу, і ніщо вам не зашкодить. 20 Та не тіштеся тим, що вам коряться духи, але тіштесь, що ваші ймення записані в небі!

Цього тижня Свята Церква відзначає:

8 липня, в понеділок – довільний спомин св. Йоанна з Дуклі, пресвітера;

11 липня, в середу – СВЯТО св. БЕНЕДИКТА, абата, Покровителя Європи.

В суботу, 13 липня, у нашій парафії проходитиме зустріч з с. Ліджі Пайапілі з Закарпаття. Зустріч триватиме з 1100 до 1700 години, й під час неї відбуватиметься молитва зцілення. Також ми почуємо конференцію с. Ліджі та свідоцтва про оздоровлення силою молитви. Щиро запрошуємо усіх бажаючих, а особливо тих, хто потребує допомоги у стражданнях!

Трохи більше ніж за тиждень, на вівторок, 16 липня, припадає Урочистість Пресвятої Діви Марії Бердичівської, Головної Покровительки Київсько-Житомирської Дієцезії. З цього приводу заохочуємо взяти участь у черговому паломництві до Бердичева, до Всеукраїнського Санктуарію Матері Божої Святого Скапулярію, котре завершиться в неділю, 21 липня, урочистою св. Месою під проводом Ординарія нашої Дієцезії єпископа Віталія Кривицького.

Тижневе піше паломництво з Києва вирушить найближчої суботи, 13 липня, після св. Меси о 800, від парафії Воздвиження Хреста Господнього. Адреса парафії: м. Київ, Святошинський р-н, вул. Шепетівська, 6. Відповідальний за підготовку прощі – ректор нашої Дієцезіальної Вищої Духовної Семінарії Пресвятого Серця Ісуса о. Руслан Михалків. З приводу участі в паломництві просимо звертатись до сакристії!

Також відбуватиметься піше паломництво до Бердичева з м. Житомир. Ця проща вирушить від Кафедрального Собору св. Софії в п’ятницю, 19 липня. Інформацію про неї можна дізнатись в сакристії, а також на Фейсбук-сторінці парафії св. Софії. Настоятель Кафедрального Собору о. Віталій Безшкурий та відповідальний за організацію паломництва о. Павло Щука щиро запрошують усіх бажаючих!

Нагадуємо, що від сьогодні (неділі, 7 липня) і до кінця серпня недільна св. Меса англійською мовою буде відправлятись об 1130.

Впродовж поточного місяця тривають липневі молебні на честь Найдорогоціннішої Крові Ісуса. В нашій парафії ці молебні відправляються за наступним розкладом:

в будні дні – після св. Мес о 1800;

в неділю – після Божих Служб о 1000 та о 1300.

Запрошуємо усіх на спільну молитву, а також заохочуємо до приватних і родинних липневих молебнів!