ПАРАФІЯЛЬНІ ОГОЛОШЕННЯ НА XX НЕДІЛЮ ЗВИЧАЙНУ

Рік В, IV тиждень псалтирі
Колір літургійних шат – зелений

Літургійні читання:
Єр 38, 4-6. 8-10
Євр 12, 1-4

Євангеліє:  Лк 12, 49-53

49 Я прийшов огонь кинути на землю, і як Я прагну, щоб він уже запалав! 50 Я ж маю христитися хрищенням, і як Я мучуся, поки те сповниться! 51 Чи ви думаєте, що прийшов Я мир дати на землю? Ні, кажу вам, але поділ! 52 Віднині бо п’ятеро в домі одному поділені будуть: троє супроти двох, і двоє супроти трьох. 53 Стане батько на сина, а син проти батька, мати проти дочки, а дочка проти матері, свекруха навпроти невістки своєї, а невістка навпроти свекрухи!..

Цього тижня Свята Церква відзначає:

20 серпня, у вівторок – обов’язковий спомин св. Бернарда, абата і Вчителя Церкви;

21 серпня, в середу – обов’язковий спомин св. Пія Х, Папи;

22 серпня, в четвер – обов’язковий спомин Пресвятої Діви Марії Цариці;

23 серпня, в п’ятницю – довільний спомин св. Рози Лімської, діви;

24 серпня, в суботу – СВЯТО св. ВАРФОЛОМІЯ, АПОСТОЛА.

Також 24-го серпня ми святкуємо 28-му річницю Незалежності України. Заохочуємо усіх в цей день завітати до храму та приєднатись до спільної молитви в намірах нашої Вітчизни, перш за все – про дар миру на українській землі!

Невдовзі закінчуються літні канікули, й вже надійшов час, щоб батьки, діти та молодь замислились над своєю участю у катехізації, котра в нашій парафії знову розпочнеться від вересня. Також у вересні розпочнуться катехези та зустрічі для молоді і дорослих. З будь-якою інформацією, щодо катехитичних занять та зустрічей, можна ознайомитись на стендах оголошень при вході до храму.

Дорогі парафіяни! Прагнемо від щирого серця подякувати усім Доброчинцям та Жертводавцям, котрі вже зараз відповіли на наше прохання про допомогу у справі ремонту нашої спільної Святині. Хай Бог благословить Вас за Вашу відкритість і небайдужість!

Водночас, ми й надалі звертаємось до усіх з проханням про молитовну та будь-яку можливу фінансову підтримку цієї справи! Результати наших зусиль і робіт кожен може побачити на власні очі, лиш поглянувши на зовнішній вигляд нашого храму!