ПАРАФІЯЛЬНІ ОГОЛОШЕННЯ НА XXV НЕДІЛЮ ЗВИЧАЙНУ

Рік В, I тиждень псалтирі
Колір літургійних шат – зелений

Літургійні читання:
Ам 8, 4-7
1 Тим 2, 1-8

Євангеліє:  Лк 16, 1-13 або 16, 10-13

10 Хто вірний в найменшому, і в великому вірний; і хто несправедливий в найменшому, і в великому несправедливий. 11 Отож, коли в несправедливім багатстві ви не були вірні, хто вам правдиве довірить? 12 І коли ви в чужому не були вірні, хто ваше вам дасть? 13 Жаден раб не може служить двом панам, бо або одного зненавидить, а другого буде любити, або буде триматись одного, а другого знехтує. Не можете Богові й мамоні служити! 14 Чули все це й фарисеї, що були сріблолюбці, та й стали сміятися з Нього. 15 Він же промовив до них: Ви себе видаєте за праведних перед людьми, але ваші серця знає Бог. Що бо високе в людей, те перед Богом гидота. 16 Закон і Пророки були до Івана; відтоді Царство Боже благовіститься, і кожен силкується втиснутись в нього.

Дорогі парафіяни! Минулої середи, 18 вересня 2019 року, Апостольський Нунцій в Україні Архієпископ Клаудіо Ґуджеротті урочисто оголосив в нашому храмі, що Святіший Отець Папа Франциск призначив нового єпископа-помічника Київсько-Житомирської Дієцезії. Ним став о. Олександр Язловецький, дотеперішній Канцлер нашої Дієцезіальної Курії. Вітаємо о. Олександра з цим призначенням та доручаємо його вашим молитвам!

На цьому тижні св. Церква відзначає:

23 вересня, в понеділок – спомин св. Піо з П’єтрельчіни, пресвітера;

26 вересня, в четвер – довільний спомин свв. Косьми і Дам’яна, мучеників;

27 вересня, в п’ятницю – спомин св. Вікентія де Поль, пресвітера;

28 вересня, в суботу – довільний спомин св. Вацлава, мученика.

Наступної неділі, 29.09.2019 р., в нашому храмі відбудеться концерт італійського творчого колективу «Ars Nova». Початок концерту – о 1430. Вхід вільний, запрошуємо усіх бажаючих!

Звертаємо увагу молоді нашої парафії, що 5 жовтня (субота) в парафії Пресвятої Діви Марії Матері Церкви (м. Київ, бульвар Перова, 1-Б) відбудеться ІІІ-й Деканальний День молоді Київського Деканату. Докладніше про цей захід можна дізнатись з оголошень, розміщених на інформаційних стендах при вході до нашого храму.

Дорогі парафіяни! Прагнемо від щирого серця подякувати усім Доброчинцям та Жертводавцям, котрі відповіли на прохання про допомогу у справі ремонту нашої спільної Святині. Хай Бог благословить Вас за Вашу відкритість і небайдужість! Водночас, ми й надалі звертаємось до усіх з проханням про молитовну та будь-яку можливу фінансову підтримку цієї справи!