“Віра шукає розуміння” Презентація в Києві.

З радістю анонсуємо довгоочікувану презентацію нашого бестселлера! Запрошуємо послухати про створення книги, поспілкуватися з автором та отримати автограф. Ми, як завжди, мріємо залишити якнайбільше приємних вражень та спогадів у наших гостей. Саме тому під час презентації діятиме спеціальна ціна на книгу. І це ще не все: в кінці презентації ми традиційно розіграємо серед присутніх щасливий примірник. Не пропустіть! 

Книга “Віра шукає розуміння. Подорож стежками пізнання” – це спроба пояснити деякі аспекти християнської віри. Звісно, далеко не всі, лише вибрані, реакції на які з’являлися «на живо», тобто з насущних питань. Тут не йдеться про основні правди віри, як-от ті, що вміщені в Символі віри: про Трійцю, про Боголюдину, про Таїнства Церкви чи про саму Церкву. Але мова йде про віру в загальному, широкому значенні, тобто про деякі питання щодо християнського життя, традиції, історії, святих, стереотипів чи забобонів.

Петро Балог OP – католицький священик, домініканець, викладач, публіцист. У 1996 році вступив до Ордену Проповідників. Закінчив Домініканську філософсько-теологічну Колегію у Варшаві та Кракові. Священичі свячення отримав у 2004 році. Продовжив навчання у Папському Університеті св. Томи Аквінського (Angelicum) в Римі. Служив у Санкт-Петербурзі, Ялті та Києві. Викладає догматичні дисципліни в Інституті св. Томи Аквінського в Києві. З 2016 року служить у Львові в Домініканському душпастирстві молоді та дорослих.

Подія у Facebook: http://www.facebook.com/events/2169971273258204/