Презентація книги Кшиштофа Тадея «Секретар двох Пап. Розмова з архієпископом митрополитом Мечиславом Мокшицьким» у Києві

Джерело фото: Credo

5 грудня 2018 року о 17:00 відбудеться презентація книги Кшиштофа Тадея «Секретар двох Пап. Розмова з архієпископом митрополитом Мечиславом Мокшицьким». Адреса: Інститут релігійних наук св. Томи Аквінського, вул. Деревлянська, 13, м. Київ.

У виданні архієпископ Мечислав Мокшицький щиро відповідає на запитання про свій життєвий шлях і служіння Церкві, Батьківщині та народу, ділиться досвідом непохитної віри в Бога, а девізом обирає слово «Покора» як визначальну життєву позицію.

Митрополит Львівський згадує роки найпрекраснішої роботи у Ватикані на посаді секретаря двох Пап, а також окреслює проблеми і перспективи діяльності Римсько-Католицької Церкви в Україні.

Медіа-партнер – Католицький Медіа-Центр, Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні.

Джерело фото: Credo

Кількість сторінок: 252

Автор: Кшиштоф Тадей

Переклад: Віта Якубовська

Рік видання: 2018

Формат: 60×84/16

Ціна: 130 грн.  

Гортаючи сторінки цієї книжки, можна зазирнути за лаштунки Ватикану в часи понтифікату св. Йоана Павла ІІ та побачити перші кроки Петровою столицею папи Бенедикта XVI. Можна прослідкувати, як щось по-людськи неможливе стає Божим планом для однієї конкретної людини. Це щира розповідь архієпископа Мечислава Мокшицького про його шлях від усвідомлення покликання і аж до служіння Богові і Церкві як митрополита Львівського. Це спогади про роки роботи у Ватикані на посаді секретаря двох Пап. Це особисті спогади з минулого, це пастирська відповідальність про сьогодення Римо-Католицької Церкви в Україні та погляд у її майбутнє. Автор книжки, Кшиштоф Тадей — журналіст TVP, автор телепрограм та фільмів про Ватикан і пап, а також книжок про Йоана Павла ІІ. Лауреат багатьох нагород, у тому числі так званого «Ватиканського Оскара» за фільм про францисканських мучеників у Перу «Життя не можна змарнувати», який переміг у 2016 році на Міжнародному Кінофестивалі «Mirabile Dictu».    

Книжки Видавництва святого Павла можна придбати:

Львів:

Книгарня Святого Павла (в будинку Курії Львівської архідієцезії) 79008, м. Львів, вул. Винниченка, 32

Тел.: (067) 909 08 29 E-mail: knyharnia@sviatyipavlo.com

Години роботи: пн – пт з 9:30 до 15:00

Хмельницький:

Крамниця при храмі Непорочного Серця Пресвятої Діви Марії

79008, м. Хмельницький, вул. Пілотська, 8/1

Інтернет-магазини:

Інтернет-магазин Свічадо

Інтернет-магазин Добра книжка

Джерело: CREDO: http://credo.pro/2018/11/224087