ПАРАФІЯЛЬНІ ОГОЛОШЕННЯ НА ІV НЕДІЛЮ ВЕЛИКОДНЮ

Рік В, IV тиждень псалтирі
Колір літургійних шат – білий

Літургійні читання:
Діян 13, 14. 43-52
Од 7, 9. 14б-17

Євангеліє:  Йн 10, 27-30

27 Мого голосу слухають вівці Мої, і знаю Я їх, і за Мною слідком вони йдуть. 28 І Я життя вічне даю їм, і вони не загинуть повік, і ніхто їх не вихопить із Моєї руки. 29 Мій Отець, що дав їх Мені, Він більший за всіх, і вихопити ніхто їх не може Отцеві з руки. 30 Я й Отець Ми одне!

12 травня 2019 р., в нашій парафії група дітей з польської спільноти вперше приступили до Найсвятішого Таїнства – прийняли І-е Святе Причастя. А наступної неділі, 19 травня, під час св. Меси о 1000, відбуватиметься урочистість І-го Причастя ще для однієї групи дітей з нашої парафії, котрі пройшли відповідну катехетичну підготовку. Заохочуємо усіх до молитви за наших першопричасників про потрібні для них благодаті!

У понеділок 13 травня 2019 р., в Церкві розпочинається Тиждень молитов за покликання до священства і чернечого життя. Молімося до Господа про нових працівників на Його жнива, про нові покликання, зокрема з нашої парафії, до священицького і чернечого служіння, до богопосвяченого життя!

На цьому тижні св. Церква відзначає:

13 травня, в понеділок – спомин Пресвятої Діви Марії Фатімської;

14 травня, у вівторок – свято св. Матія, Апостола;

15 травня, в середу в Кафедральному Соборі в м. Житомир – парафіяльний відпуст з нагоди Урочистості св. Софії, мучениці, покровительки храму. Настоятель кафедрального храму, о. Віталій Безшкурий, та парафіяни запрошують на урочисту відпустову св. Месу о 1800!

16 травня, в четвер – спомин св. Андрія Боболі, пресвітера і мученика.

Наступної суботи, 18 травня, хор нашої парафії «Inspiratum» запрошує усіх бажаючих на концерт, котрий розпочнеться після вечірньої св. Меси, тобто приблизно о 1900. Вхід – вільний.

Нагадуємо, що в травні Церква відправляє спеціальні Богослужіння до Пресвятої Діви Марії з Лоретанською Літанією, які в нашій парафії відбуваються за розкладом:

в будні дні – після св. Мес о 900 та 1800;

в неділю – після Божих Служб о 1000 та о 1300.

Запрошуємо усіх до спільної молитви та заохочуємо до приватних травневих молебнів!