Спільнота Еффата запрошує на чування

У п’ятницю, 17 травня, в католицькій парафії Святого Олександра, що за адресою м. Київ, вул. Костьольна, 17, відбудеться чергове нічне чування. 
Формат чування: молитви Тезе та прославлення, адорація, Служба Божа, конференція, перегляд християнського фільму, агапа, Слово на завершення. 
Чування починається о 22 годині, закінчується о 6-й ранку. Служба Божа рівно опівночі.

Чимало людей отримували навернення на чуваннях у тій парафії, про що вони свідчили на їх завершенні. Для когось чування стало стартом поглибленого життя в церкві: люди відкривали для себе дорогу до служінь, вступу до спільнот. Хтось поглиблював свої стосунки з Богом. Тож щиро запрошуємо вас віддати нічний час Господу, полишивши зону комфорту, і Він обов’язково віддячить сторицею!
Запрошуємо до храму всіх: незалежно від приналежності до конфесій, віросповідань, бо Господь не є вибірковим, Він радо чекає на кожного з вас!.. Тому всі нічні чування ми розпочинаємо з пісні «Відкрийте двері для Христа». 
«От, стою при дверях і стукаю: як хто почує голос мій і відчинить двері, увійду до нього і вечерятиму з ним і він зо мною» (Одкровення 3:20).