Акції «Збери малого школярика»

Дорогі наші друзі!
Усі небайдужі та милосердні люди!

Наша щоденна праця – це правдиве свідчення того, наскільки важкими є обставини життя багатьох наших ближніх, і як часто вони залишаються наодинці з непростими випробуваннями.

Особлива наша і турбота, і біль, і співчуття – це діти з неблагополучних або малозабезпечених сімей. Таким діточкам невтямки, чому вони не мають, наприклад, шкільного портфелика. Чому вони не тішаться чималим запасом шкільних скарбів – зошитами, олівцями, ручками, фарбами. Чому їм доводиться гірко червоніти, коли однокласники вихваляються яскравим і модним шкільним приладдям, а вони змушені задовольнятися тим, що їм покладуть на парту.

Заохочуємо вас, наші дорогі, долучитися до щорічної акції «Збери малого школярика». Сердечно просимо вас, купуючи приладдя для своїх малюків, купити на два зошити, на дві ручки, на пачку олівців більше.

Всі ці дитячі скарби будуть вдумливо, старанно і чесно розподілені серед багатодітних родин з тих, яких ми знаємо особисто, та на прохання отців-настоятелів, які звертаються до нас за допомогою малим парафіянам у складних життєвих обставинах.

‼️Отже, збираємо:
зошити, щоденники, олівці – прості та кольорові, фломастери, ручки, гумки, лінійки, обкладинки, фарби (акварель, акрил, гуаш), пензлі, пластилін, альбоми для малювання, кольоровий папір, картон, ножиці, клей, тощо.
Давайте об’єднаємося заради щасливої посмішки малого школярика! 
Найменша пожертва – це справжня дієва допомога!

Речі можна приносити до храму і залишати у сакристії!

Сердечно дякуємо вам завчасно! ❤️
Впевнені у тому, що спільно ми втілимо в життя прекрасну справу. Нехай Господь щедро винагородить вас за небайдужість і жертовність.