Коляда на Майдані. Католики вітають Україну з Різдвом Христовим

Вітальне слово єпископа Vitalii Kryvytskyi та чудова колядка !

Директор Католицького телеканалу EWTN Україна о. Oleksandr Zelinskyi висловлює вдячність:
Єпископу Vitalii Kryvytskyi – за духовний супровід, вболівання та підтримку цієї події;
Настоятелю прокатедрального Собору св. Олександра о. Станіславу Інжеєвському – за допомогу в організації Коляди;
о. Aleksey Samsonov – за ідею чудового формату «Коляда на Майдані!» та співорганізацію події;
Співпрацівникам Радіо Марія – за активну участь у Коляді;
Хорові прокатедрального Собору, регенту п. Светлана Казнодий – за домінуючі чудові голоси колядки;
Особлива подяка п. Vitaliy Kaznodiy – за супер ЗВУК колядки !

Дякую усім співпрацівникам телеканалу EWTN Україна, які трудились на локації, монтували та вболівали за якісний продукт. Молодці!

Також щиро дякую усім учасникам Коляди, як і тим, що дивляться цей святковий ролик – ДЯКУЄМО !!! Адже усі ми віримо у народження Бога нашого Ісуса Христа – від Діви Марії та прославляємо Його !

Христос народився ! Славімо Його !

Коляда на Майдані

? Коляда на Майдані. ? Католики вітають Україну з Різдвом Христовим? Вітальне слово єпископа Vitalii Kryvytskyi та чудова колядка !✅ Директор Католицького телеканалу EWTN Україна о. Oleksandr Zelinskyi висловлює вдячність:Єпископу Vitalii Kryvytskyi – за духовний супровід, вболівання та підтримку цієї події;Настоятелю прокатедрального Собору св. Олександра о. Станіславу Інжеєвському – за допомогу в організації Коляди;о. Aleksey Samsonov – за ідею чудового формату «Коляда на Майдані!» та співорганізацію події;Співпрацівникам Радіо Марія – за активну участь у Коляді;Хорові прокатедрального Собору, регенту п. Светлана Казнодий – за домінуючі чудові голоси колядки;? Особлива подяка п. Vitaliy Kaznodiy – за супер ЗВУК колядки !Дякую усім співпрацівникам телеканалу EWTN Україна, які трудились на локації, монтували та вболівали за якісний продукт. Молодці!Також щиро дякую усім учасникам Коляди, як і тим, що дивляться цей святковий ролик – ДЯКУЄМО !!! Адже усі ми віримо у народження Бога нашого Ісуса Христа – від Діви Марії та прославляємо Його !? Христос народився ! Славімо Його !

Gepostet von EWTN Україна am Sonntag, 29. Dezember 2019