Реколекції для тих, чиє подружжя переживає складний період

16–18 листопада 2018 року в Кам’янці-Подільському відбудуться реколекції для тих, чиє подружжя переживає складний період. Кожне вінчане подружжя у кризі можна врятувати!

Для порятунку подружжя достатньо двох осіб: тебе і Христа, Якого ви запросили у своє життя під час Таїнства Шлюбу! 

Якщо ваше подружжя переживає кризу; ви почуваєтеся самотніми й не можете порозумітися з чоловіком чи дружиною; якщо ваші чоловік чи дружина покинули вас; якщо ви не знаєте, як урятувати своє подружжя; якщо ви хочете долати своє проблеми з Богом і по-Божому – ці реколекції для вас.

Зустріч попровадять члени Спільноти подружжів у кризі СИХАР із Польщі, які мають великий досвід допомоги подружжям у складних ситуаціях. 

Учасники: подружжя та поодинокі особи 

Початок у п’ятницю, 16 листопада, о 18:00, закінчення – у неділю, 18 листопада, обідом.
Вартість – 350 грн з особи (проживання й харчування).
З собою потрібно взяти постільну білизну.
Адреса: дім сестер урсулянок, вул. Кузнечна, 6 (Старе Місто), Кам’янець-Подільський

Якщо активно співпрацювати з Господом Ісусом Христом у будь-якій ситуації, навіть безнадійній із людського погляду, можна відродити подружжя. Адже для Бога нема неможливих речей. Правда про силу Таїнства Подружжя означає, що навіть якщо чоловік і дружина не можуть бути одне з одним і починають мешкати окремо, то їхній шлюб – сакраментальний союз із Богом – триває надалі. Вони залишаються чоловіком і дружиною й саме такими стануть перед Богом. Таїнство Подружжя – це дар Бога, Який дає одруженим силу відновлювати свою подружню спільноту в кожній ситуації. 

Зголошуватися до 10 листопада за тел. +38 097 904 6685 (Олена)