ПАРАФІЯЛЬНІ ОГОЛОШЕННЯ НА УРОЧИСТІСТЬ ІСУСА ХРИСТА ЦАРЯ ВСЕСВІТУ

Рік B, I тиждень псалтирі
Колір літургійних шат – білий

Літургійні читання:
Дан 7, 13-14
Одкр 1, 5-8

Євангеліє:  Йн 18, 33б-37

33. Тоді знову Пилат увійшов у преторій, і покликав Ісуса, і до Нього сказав: Чи Ти Цар Юдейський?

34. Ісус відповів: Чи від себе самого питаєш ти це, чи то інші тобі говорили про Мене?

35. Пилат відповів: Чи ж юдеянин я? Твій народ та первосвященики мені Тебе видали. Що таке Ти вчинив?

36. Ісус відповів: Моє Царство не із світу цього. Якби із цього світу було Моє Царство, то служба Моя воювала б, щоб не виданий був Я юдеям. Та тепер Моє Царство не звідси…

37. Сказав же до Нього Пилат: Так Ти Цар? Ісус відповів: Сам ти кажеш, що Цар Я. Я на те народився, і на те прийшов у світ, щоб засвідчити правду. І кожен, хто з правди, той чує Мій голос.

Цього тижня Свята Церква в літургії відзначає:

30 листопада, п’ятниця, –  свято святого Андрія, апостола

Триває місяць листопад, впродовж якого Церква особливо закликає до молитов за душі наших померлих. Нагадуємо, що у нашому храмі спільна поминальна Служба Божа відправляється щоденно о 18:00. Запрошуємо та заохочуємо до спільної молитви за наших померлих родичів, близьких та знайомих. 

29 листопада, в четвер, розпочнеться Дев’ятниця (Новенна) до Непорочного Зачаття Пресвятої Діви Марії.

В суботу, 1 грудня, – перша субота місяця. Традиційно після вечірньої Святої Меси члени Спільноти Матері Божої Неустанної Допомоги запрошують усіх бажаючих на поклоніння Пресвятим Дарам (Євхаристійну Адорацію).

В Літургії церкви з наступної неділі, 2 грудня, розпочинається літургійний період Адвенту – час радісного очікування на прихід у цей світ Господа нашого Ісуса Христа. Адвент хоч і є радісним очікуванням, але у цей період рекомендується утримуватися від гучних забав та дотримуватися покутного настрою.

Щоп’ятниці в 2-му класі відбуваються передподружні науки. Запрошуються всі бажаючі. Про більш докладну інформацію просимо звертатися до о. Сергія Кагановича.

Також запрошуємо молодь на зустрічі для молоді у нашій парафії та дорослих, які готуються до Таїнства Покаяння та Євхаристії, а також про катехетичні зустрічі для тих, хто хоче поглибити свої знання про Бога та прагне зростання у вірі.

НА НОВИЙ ТИЖДЕНЬ ПРАЦІ, НАВЧАННЯ ТА ВІДПОЧИНКУ НЕХАЙ УСІХ БЛАГОСЛОВИТЬ ВСЕМОГУТНІЙ БОГ