ПАРАФІЯЛЬНІ ОГОЛОШЕННЯ НА II НЕДІЛЮ АДВЕНТУ

Джерело фото: assets.uua.org

Рік В, IІ тиждень псалтирі
Колір літургійних шат – фіолетовий

Літургійні читання:
Вар 5, 1-9
Флп 1, 4-6. 8-11

Євангеліє:  Лк 3, 1-6

  1. У п’ятнадцятий рік панування Тиверія кесаря, коли Понтій Пилат панував над Юдеєю, коли в Галілеї тетрархом був Ірод, а Пилип, його брат, був тетрархом Ітуреї й землі Трахонітської, за тетрарха Лісанія в Авіліні,
  2. за первосвящеників Анни й Кайяфи було Боже слово в пустині Іванові, сину Захарія.
  3. І він перейшов усю землю Йорданську, проповідуючи хрищення покаяння для прощення гріхів,
  4. як написано в книзі пророцтва пророка Ісаї: Голос того, хто кличе: У пустині готуйте дорогу для Господа, рівняйте стежки Йому!
  5. Нехай кожна долина наповниться, гора ж кожна та пригорок знизиться, що нерівне, нехай випростовується, а дороги вибоїсті стануть гладенькі,
  6. і кожна людина побачить Боже спасіння!

ІІ Неділя Адвенту є Днем вдячності і молитви у намірах тих, хто підтримує Церкву на Сході. Сьогодні, 10 грудня 2018 року, ми вітали в нашій парафії групу дітей з прифронтового с. Широкине, котрим ось вже впродовж 5 років опікується Католицька Церква, зокрема через служіння Християнської Служби Порятунку. Ці діти прагнули разом з нами спільно молитись і дякувати тим доброчинцям, котрі не полишають потребуючих в Україні без своєї підтримки.

Цього тижня Свята Церква в літургії відзначає:

13 грудня, в четвер – спомин св. Луції, діви і мучениці;

14 грудня, в п’ятницю – спомин св. Йоана від Хреста, пресвітера і Вчителя Церкви.

Наступної суботи, 15 грудня, в парафії Воздвиження Святого Хреста (Святошино) відбудеться Деканальна Молодіжна Зустріч. Запрошуємо на цей захід молодь віком від 15-ти до 30-ти років. Початок – о 1400, завершення зустрічі – о 2200. З приводу запису просимо звертатись до Настоятеля.

За два тижні в нашій парафії відбуватимуться Адвентові Реколекції, які проведе о. Артур Стенпєнь SAC, Настоятель Делегатури Отців Паллотинів в Україні. Реколекції проголошуватимуться з п’ятниці (21.12.2018 р.) по неділю (23.12.2018 р.), включно, під час усіх св. Мес. Щиро запрошуємо!

В Україні триває Акція “Вігілійна допомога дітям”. При вході до храму можна придбати свічки, пожертви за які будуть використані на придбання різдвяних ті новорічних подарунків дітям-сиротам, дітям з вадами розвитку та важкими захворюваннями, а також дітям, евакуйованим з зони проведення АТО. Заохочуємо усіх долучитись до цієї Акції та дякуємо за жертовність!

В період Адвенту відправляються Роратні св. Меси на честь Непорочної Діви Марії. В цьому році вони відправляються в будні дні кожного ранку за наступним розкладом:

700 – годинки до Пресвятої Діви Марії;

730 – Роратня св. Меса (українською мовою);

після св. Меси – молитва на св. Розарії.

Щиро запрошуємо усіх на Адвентові Богослужіння, а також просимо не забувати приносити на ці св. Меси свічки!

НА НОВИЙ ТИЖДЕНЬ ПРАЦІ, НАВЧАННЯ ТА ВІДПОЧИНКУ НЕХАЙ УСІХ БЛАГОСЛОВИТЬ ВСЕМОГУТНІЙ БОГ