Спільнота Неокатехуменальної Дороги в Україні звертається до небайдужих з проханням про допомогу

Спільнота Неокатехуменальної Дороги в Україні звертається до усіх небайдужих з великим проханням допомогти прийняти у Києві паломників, що приїдуть з країн колишнього Радянського союзу на зустріч з Кіко Аргуельо, засновником Неокатехуменального Шляху, та о. Маріо Пецці, одним з співзасновників Шляху.

Зустріч відбуватиметься в суботу 11 травня, але більшість прочан прибудуть вже в п’ятницю, 10 травня, та перебуватимуть в українській столиці до неділі, 12 травня.

Передбачається, що на цю зустріч приїдуть тисячі прочан, тож спільнота потребує допомоги у справі їхнього короткотермінового влаштування! Заохочуємо усіх, хто має таку можливсть, прийняти у себе в домівках цих паломників на вказані дні! Самі вони просять тільки про місце для нічлігу і один сніданок. Навіть ліжко не є обов’язковим, оскільки прочани мжуть спати на кариматах.

Вже сьогодні, 31 березня 2019 р., після кожної Святої меси можна зголоситися на прийом паломників. Запис триватиме при вихоі з храму. Якщо ж хтось потребує часу, щоб обмірковувати це прохання, то пізніше можна запропонувати свою допомогу за наступним номером 093 091 25 90 (Міріам)