Вже вчетверте в Києві пройшла Всеукраїнська хода на захист прав дітей та сімей

Вже вчетверте в Києві пройшла Всеукраїнська хода на захист прав дітей та сімей, яка цього разу відбулася під гаслом “ Сім’я – серце України”. Саме це послання організатори та учасники прагнули донести до українського суспільства, а зокрема до української влади. Якщо серце перестає битися, людина помирає! Якщо серце України – СІМ’Я перестане пульсувати, Держава занепаде! Кожна РОДИНА є шедевром Божого творіння, видимим знаком Його присутності.
На зустрічі були присутні представники різного роду релігійних організацій, та звичайно католиків. Серед римо-католиків були представники парафій та парафіяльних груп з Києва, Житомира, Одеси, Львова, Рівного, Кам’янець-Подільського, Вінниці, Любара, Бердичева, Новоград- Волинського, та багатьох інших міст та містечок.
Головною метою організації такого заходу було пригадати оточуючим про те, що Бог має свій задум щодо життя людини і що родинне життя, сім’я і взагалі людська тілесність є чимось, що можна виміряти мірою добра і моральності. Центральними вулицями Києва хода пройшла до Площі Конституції.
На закінчення єпископ Віталій Кривицький, який очолював організаційний комітет ходи, заохотив усіх присутніх, яких налічувалося кілька тисяч, бути свідками християнських цінностей. Останньою крапкою зустрічі стала спільна молитва „Отче наш” та загальновідома пісня “Боже я молюсь за Україну”, яка з площі біля Маріїнського палацу понеслась над річку Дніпро, щоби випросити у Бога Україні мир та вірність його заповідям.

БІЛЬШЕ ФОТО ТУТ

Джерело: Києвсько-Житомирська дієцезія